Designer / Kunsthåndværker

Sophie

Rose

Kontakt

Mine smykker forener traditionelt håndværk med utraditionelle former og farver. På mit værksted bliver minimalistiske og enkle former til farverige, udtryksstærke og skulpturelle smykker med et ekstravagant udtryk. Jeg leger med opfattelsen af "det skønne og traditionelle": ædle materialer og runde former med korpus på den ene side, og kontraster og overraskelser på den anden side, fx ved brugen af smedede, emaljerede objekter eller ædelsten, som jeg fatter på utraditionelle måder.
Siden 2017 er jeg Fairmined-licensindehaver og kollektionen ”Guck mal” er min første serie af smykker skabt i 100 % Fairmined sølv og guld, og i løbet af 2020 vil alle kollektioner blive fremstillet i Fairmined ædelmetal. Du kan læse mere om det på min hjemmeside.
Ved siden af kollektionerne designer og fremstiller jeg også unika smykker samt bestillingsopgaver, og underviser i guldsmedeteknikker, sandstøbning og emaljering for både voksne og børn, bl.a. på Dansk Talentakademi i Holstebro, Kulturskolen i Viborg og mit eget værksted.