Designer

Mai Alexandra

Bogø

Kontakt

Ae Studio
www.aestudio.dk

Bag smykkevirksomheden Ae Studio er Sarah Fredelund og Mai Alexandra Bogø, som er uddannet fra Det Kongelige Akademi i krydsfeltet mellem design og arkitektur.
Sammen med tredjekvinden Ellen Fredelund har de smykkevirksomheden; Ae Studio, der skaber smykkedesigns med inspiration fra Arkitekturens verden.

Ae Studios rødder er plantet solidt i arkitekturens verden og deraf udspringer det minimalistiske, grafiske formsprog og tredimensionelle univers. Vi inspireres af det byggede miljø, vi er omringet af - både den vi besøger ude i verden og den vi selv er med til at skabe i vores hverdag.

Vores filosofi er, at nytænke måden vi bruger formerne på og skabe et legende smykkeunivers. Vi kan ikke nytænke cirklen, den retvinklede trekant eller det harmoniske i parallelle linjer – men vi kan nytænke, hvordan formerne bliver til noget smukt, vi kan bære. Dernæst at det også vigtigt for os, at formerne komplementerer hinanden, derfor er alle vores styles – både for- og bagstykker – designet til at kunne kombineres i et utal af unikke variationer.