Designer / Kunsthåndværker

Lene

Frantzen

Butik / Værksted

Galleri og butik Zigzign

Skamlingvejen 132, Ved Skamlingsbanken

6093 Sjølund

Kontakt

Forhandler

Shop online

Uld, Uld og atter Uld.
Jeg filter uld sammen på mange forskellige måder. Jeg ruller, krøller, klumper, stamper, banker og vasker uld sammen til store filtede ruller som derefter bliver skåret i skiver med det maskineri vi selv har udviklet. Jeg arbejder med hele farve paletten - og gerne med mange farver - ind imellem bruger jeg også naturens farver og ulden fra mine egne får sniger sig langsomt ind i mit filtede univers.

Tekstiler har altid interesseret mig og jeg har en uddannelse fra Kunsthåndværkerskolen inden for tekstil. Filtning var ikke en del af uddannelsen, men forståelsen for materialet og en god portion stædighed har gjort at jeg har udviklet min helt egen måde at filte på. Og vundet flere design priser.

Mit værksted og bolig er ved Skamlingsbanken, her bliver alt lavet og min mand Arthur giver en hånd når der skal filtes og skæres. Jeg filter mest brugsting til dig og din bolig; hynder, puder, bordskåner, brikker, tæpper, puffer... Og jeg laver med stor fornøjelse også vægudsmykninger der både pynter og forbedre akustikken i et rum.

Alle mine filtede produkter kan vaskes i hånden eller på uldgrogrammet og centrifugeres.
Husk kun på uldprogram og max 30 g