Iben Harboe

Christensen

Showroom / Værksted

Viktoria Ceramic Studio Cph.

Vesterbrogade 24 B Kld.

1620 København V

Kontakt

Information

CLIB KLAP CV

Siden 2003 har jeg arbejdet sammen med Claire Maria Lehmann omkring løsning af enkelte design opgaver og på vores egen kollektion CLIB KLAP. Materialer, håndværk og variation er omdrejningspunktet i vores seriefremstillede produkter, afspejlende processen med materialet. Vi ønsker med vores produkter at videregive kunsthåndværk til daglig brug, med vægt på materielle og taktile kvaliteter. En keramisk tradition i en nutidig kontekst med aftryk af mennesket og hånden bag.
CLIB KLAP er en blandt 19 keramiske virksomheder, der er gået sammen om at skabe en keramisk fabrik i Danmark – DEN DANSKE KERAMIKFABRIK.dk - hvilket giver os mulighed for at producere bæredygtigt, og bevare håndværket og den viden, ekspertise og materialeforståelse, der ligger i forlængelse af designprocessen og hører til faget, på danske hænder.
Foruden showroom og butik på vores værksted Viktoria Ceramic Studio Cph, Vesterbrogade 24B i København, sælger vi på egen webshop, hos diverse designbutikker og deltager på markeder og messer hen over året.