Christian

Bruun

Kontakt

Tillidshverv

cofounder international Ceramisk Center guldagergaard,

tidligere medlem af DKoD bestyrelse

Det er 25 år siden at jeg startede værksted. Der er forskellige spor eller tråde jeg har fulgt og som fletter sig sammen til et samlet hele.
Det er nok mit tynde hånddrejede hverdagsporcelæn de fleste kender. I de mange år ved drejeskiven har jeg udviklet en hurtig og præcis drejestil, uden efterarbejde. Det er værdien i at hvert emne er lidt forskelligt, transparensen i porcelænet der fremhæver lyset, hverdags værdier der gør koppen til din kop.
Jeg har arbejdet i Vietnam siden 1994, siden 09 med store unikke træbrændte unika krukker, både til private og virksomhedsindretning. Hvert år arbejder jeg 6 uger nær Saigon, hvor jeg laver en kollektion der kommer hjem i oktober. Krukkerne laves i samarbejde med dygtige lokale håndværkere og brændes i de store traditionelle drageovne der brændes med træ. Træ brændingen giver en særlig dybde i farver og overflader. Se krukkerne på hjemmesiden.
Oplevelser er en vigtig del af aktiviteterne på det store lyse værksted ved Travbanen i Charlottenlund. Værkstedet har 10 arbejdspladser og byder indenfor til virksomhedsevent eller weekend drejekursus. Jeg er uddannet lærer og har undervist 8 år på designskolen og på pottemageruddannelsen.