For deltagere

GaveVÆRK er en landsdækkende vejviser til julearrangementer hos professionelle kunsthåndværkere og designere.

GaveVÆRK skal vise publikum hvilke fantastiske værker og produkter professionelle kunsthåndværkere og designere skaber. Her er der mulighed for at vælge en helt særlig gave til en man har kær. Man kan møde og tale med kunsthåndværkeren eller designeren bag produkterne, opleve stemningen i værksteder og butikker samt støtte det lokale kulturliv. Oveni er de fleste produkter bæredygtige og lokalt producerede med en høj æstetisk og håndværksmæssig kvalitet, der sikrer dem lang levetid.

 

Danske Kunsthåndværkere & Designeres sekretariat deler information om GaveVÆRK på alle vores digitale platforme og kontakter relevant presse. Vi skriver nyhedsbreve til en stor gruppe publikum, som i forvejen kender foreningens medlemmer fra Frue Plads Marked, Julemarkedet VÆRK og Officinet. Alle deltagende kunsthåndværkere og designere deler ligeledes i deres netværk, og på den måde leder vi tilsammen en stort publikum ind på den digitale oversigt – og sender dem videre ud til julehandel på værksteder og i butikker.

Hvis du er professionel udøvende kunsthåndværker eller designer, kan du komme med på oversigten, du skal blot være medlem af foreningen.

Læs mere om foreningen og din mulighed for medlemsskab her.