For deltagere

GaveVÆRK er en landsdækkende vejviser til juleåbent hos professionelle kunsthåndværkere og designere.

GaveVÆRK skal vise publikum, hvilke fantastiske værker og produkter de professionalle Kunsthåndværkere og Designere skaber. Her er muligheden for at vælge en helt særlig gave til en man har kær, og få en kulturoplevelse med i købet. Man kan møde og tale med med kunsthåndværkeren eller designeres bag, opleve stemningen i værkstedet og butikker, støtte det lokale kulturliv. Oveni i dette er de fleste produkter bæredygtige – de er ofte lokalt producerede, og med en høj æstetisk og håndværksmæssig kvalitet, får tingene selvfølgelig lang levetid.

Foreningen DKoD´s sekretariat deler information om GaveVÆRK på alle vore digitale platforme og kontakter relevant presse Vi skriver nyhedsbrev ud til en stor gruppe af publikum som i forvejen kender os fra bl.a. Frue Plads Marked, Julemarkedet VÆRK og Officinet. Alle deltagende kunsthåndværkere og designere deler også i deres netværk, og på den måde henter vi tilsammen en masse publikum ind på den digitale oversigt – og sender dem videre ud til værksteder og butikker.

Hvis du er professionel udøvende kunsthåndværker eller designer, kan du komme med på oversigten, du skal blot være medlem af foreningen.

Læs mere om foreningen og din mulighed for medlemsskab her.