Mød kunsthåndværkere og designere på Frue Plads Marked den 8., 9. og 10. august 2024

Hvert år siden 1983 har de professionelle kunsthåndværkere og designere indtaget den smukke Frue Plads i hjertet af København. Frue Plads Marked er en institution i byen, der byder på det nyeste danske kunsthåndværk og design inden for tekstil, keramik, grafik, glas, smykkedesign og træ. Med sine over 100 udstillere er Frue Plads Marked da også det største udendørs marked for kunsthåndværk i Skandinavien.

Begivenheden fungerer på én gang som scene og formidlingsplatform for samtidens kunsthåndværk og design. Men det helt særlige ved markedet er, at du kan gå fra bod til bod og på ganske få kvadratmeter få overblik over nogle af de dygtigste udøvere i Danmark lige nu. Her møder du personen bag produktet og får hele historien om værkerne. Her er chancen for at høre, hvordan tingene bliver til rundt omkring på værkstederne, og ikke mindst hvorfor det er nødvendigt at bevare både de gamle stolte håndværksdiscipliner og give plads til alle de spændende nye teknikker og udtryk.

Kun medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere kan have en stand på markedet. Er du medlem, kan du tilmelde dig på her

Læs her, hvordan du bliver medlem af Danske Kunsthåndværkere & Designere.

Frue Plads Marked 2024

Torsdag den 8. august kl. 12-18. Åbningstale v./designanmelder på Politiken, Lars Hedebo Olsen
Fredag den 9. august kl. 10-18
Lørdag den 10. august kl. 10-18

Gratis adgang.

Udstillerne 2024 bliver offentliggjort her

Markedsoversigten og deltagerlisten 2024 bliver offentliggjort her

Foto: Christina Birch, 2023.