Mød kunsthåndværkere og designere på Frue Plads Marked den 8., 9. og 10. august 2024

Hvert år siden 1983 har de professionelle kunsthåndværkere og designere indtaget den smukke Frue Plads i hjertet af København. Frue Plads Marked er en institution i byen, der byder på det nyeste danske kunsthåndværk og design inden for tekstil, keramik, grafik, glas, smykkedesign og træ. Med sine over 100 udstillere er Frue Plads Marked da også det største udendørs marked for kunsthåndværk i Skandinavien.

Begivenheden fungerer på én gang som scene og formidlingsplatform for samtidens kunsthåndværk og design. Men det helt særlige ved markedet er, at du kan gå fra bod til bod og på ganske få kvadratmeter få overblik over nogle af de dygtigste udøvere i Danmark lige nu. Her møder du personen bag produktet og får hele historien om værkerne. Her er chancen for at høre, hvordan tingene bliver til rundt omkring på værkstederne, og ikke mindst hvorfor det er nødvendigt at bevare både de gamle stolte håndværksdiscipliner og give plads til alle de spændende nye teknikker og udtryk.

Kun medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere kan have en stand på markedet. Er du medlem, kan du tilmelde dig på her
Tilmeldingen åbner fredag d. 09. februar 2024.

Læs her, hvordan du bliver medlem af Danske Kunsthåndværkere & Designere.

Frue Plads Marked 2024

Torsdag den 8. august kl. 12-18
Fredag den 9. august kl. 10-18
Lørdag den 10. august kl. 10-18

Gratis adgang.

Se udstillerne fra 2023 her

Se markedsoversigten og deltagerlisten 2023 her

Foto: Christina Birch, 2023.