Event

Transformer og konverter dit kunsthåndværk

Oplev den fantastiske verden af digitale transformationer, når Danske Kunsthåndværkere & Designere holder to workshops på årets Biennale 2023.

Er du nysgerrig på, hvordan du bliver en del af den digitale revolution inden for kunsthåndværk og design? Så er denne workshop lige dig!

 

Kunstig intelligens, NFT og digitale teknikker har taget verden med storm. På workshoppen viser digital kunstner Jonas Kasper Jensen, hvordan du anvender ny teknologi som et værdifuldt værktøj i din daglige kreative praksis.

 

Danske Kunsthåndværkere & Designere afholder to workshops, som er en del af programmet på Biennalen for Kunsthåndværk & Design. De dykker ned i den digitale verdens utallige muligheder og undersøger, hvordan nye teknologier kan forvandle tilgangen til dit arbejde.

 

Kom nysgerrig

Sammen udforsker vi fremtiden for digitalt kunsthåndværk og design. Medbring gerne dine egne digitale værker og opdag nye teknologiske horisonter. Har du ikke allerede et digitalt kunstværk, er det helt okay. Du kan også medbringe et fysisk værk eller dokumentationsfotos af de arbejder, som du gerne vil have digitaliseret.

 

På workshoppen bruger vi kunstig intelligens til at generere dit eget unikke værk, som vi derefter omdanner til for eksempel en NFT.

TILMELDING

Workshop 1 – torsdag den 26. oktober 2023 kl. 09-14: tilmeld dig her
eller
workshop 2 – torsdag den 9. november 2023 kl. 09-14: tilmeld dig her

Først til mølle – max. 20 deltagere

 

Hvor

De to workshops foregår på Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2023 i Hal 6 på Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København K.

 

Hvem

Digital kunstner Jonas Kasper Jensen

 

Pris

200 kr. pr. workshop

100 kr. pr. workshop for medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere

 

Prisen indeholder workshop på Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2023

Sandwich til frokost fra CC’s café Connie-Connie. Desuden kaffe, frugt og vand.

 

Tilmeldingsfrist:

Torsdag den 19. oktober 2023 for workshop 1

Torsdag den 1. november for workshop 2

 

Workshoppen er støttet af Statens Kunstfond