Udstilling / Officinet

Philip Glazer, Nathan Anthony & J.D.A Winslow

I udstillingen Stunted Growth vises en verden og et menneskesyn, hvor samfundet er kørt af sporet. Her er det harmoniske forhold mellem hånd og ånd blevet dysfunktionelt. Samfunds- og menneskeudviklingen har fejlet. Titlen, der på dansk betyder hæmmet vækst binder værker sammen skabt af kunstnerne Nathan Anthony, J.D.A Winslow og Philip Glazer.
Oplev udstillingen i Officinet fra 12.-31.december.

Nathan Anthony’s MUSCLED MEMORY er et central værk i udstillingen STUNTED GROWTH, foto: Reinis Lismanis

Stunted Growth eller på dansk hæmmet vækst, refererer til en manglende evne til at nå sit fulde potentiale for vækst.  Udstillingen er et samarbejde mellem Philip Glazer, Nathan Anthony og J.D.A Winslow, der kender hinanden fra Edinburgh College of Art, og siden har arbejdet sammen om flere udstillinger.

I Nathan Anthony’s MUSCLED MEMORY udstilles brædder, der er beklædt med modelleringsler, og præget af støbte og udskårne massageruller, hvilket gengiver ældgamle egyptiske prægningsteknikker, der blev brugt til at lave lersegl, men her i kæmpe skala. Værket er udstillingens centrale værk, som de øvrige værker er bygget op omkring. Det blev skabt på Artist in Residence på Eltham College i London, og var en del af hans soloudstilling på Gerald Moore Gallery i 2021.
I hans arbejde anvender han skulptur, print og film til at kapre og aflede de konventionelle associationer af hverdagsgenstande og materialer til poetisk genovervejelse.

J.D.A Winslow’s film FINDING NEOLIBERALISM tager udgangspunkt i animationsfilmen Finding Nemo fra 2003. Den bruger kunstig intelligens og håndværk til at undersøge, hvordan vi bedre kan forstå neoliberalismens udformning af vores forhold til den naturlige verden.
JDA Winslow er forfatter og kunstner, og hans værker spænder fra video og udokumenteret performance til poesi organiseret i serier, der ofte ser ind i hverdagens temaer.

Philip Glazer’s A MAN WITH MANY LUMPS, er en skulptur med et alt for stort hoved og en “lumpy Body”. Med reference til den franske skulptør Auguste Rodin, hvis værker betragtes som et afgørende bindeled mellem traditionel og moderne kunst, kan Glazer’s værk ses som en ”Rodin-gone-wrong”.

Hans arbejde berører temaerne autenticitet, antihelten, ”digital mark-making”, myten om kunstneren og selvforskyldt martyrium.

Stunted Growth kommer til at gøre brug af forskellige medier som film, ler og tekstil.

 

#Officinet

Fernisering: 11.december kl.16-18

Udstillingsperiode: 12. – 31. december 2021

Åbningstider:
Tirsdag-søndag 12-16

Gratis entre

Officinet
Bredgade 66
1260 København K.