Udstilling

POLYPHONY af islandske Hrafnhildur Halldórsdóttir

Hrafnhildur Halldórsdóttir er en islandsk kunstner, dj og grafisk designer med bopæl i Skotland. Hun arbejder med tekstil, tråd, metal og træ. Mød hende i Officinet den 25. maj - 2. juni 2019. Fernisering den 24. maj kl. 17. 

I musikken betyder polifoni at der er mange individuelle temaer/melodier, der bevæger sig indenfor den samme komposition. På en lignende facon bevæger Hrafnhildur Halldórsdóttirs kunstneriske virke sig på tværs af forskellige medier og metoder, der dog alle deler en tendens til at lade selve materialet lede processen. Værkerne i denne installation befinder sig i grænsefeltet mellem de forskellige kunstneriske medier, tekstil-maleri-skulptur, og prøver dermed at belyse det kaos og de tilfældigheder, der ender med at skabe en helhed, om det er et kunstværk eller en fornemmelse af personlig eller kunstnerisk identitet. Denne helhed er en cocktail hvis proportioner er i konstant forandring og udvikling.

Udstillingen er en undersøgelse af, hvordan mangfoldigheden i hendes praksis og baggrund kan bidrage til en samtale, om hvordan intet nogensinde bare er én ting, et kunstnerisk felt, eller en synsvinkel, men mere en ansamling af elementer og erfaringer, som skal revurderes med hvert skridt, vi tager.

Hrafnhildur Halldórsdóttir er født i Island, men boede som barn og ung i Danmark og har siden 1998 boet og arbejdet i Glasgow, Skotland, hvor hun er uddannet ved Glasgow School of Art. Hendes baggrund er billedkunstnerisk, men hun har arbejdet med mange former for kunsthåndværk og design i sit virke, og som grafisk designer, primært i musikbranchen. Hendes kunstneriske virke har de seneste 13 år også været komplementeret af at arbejde som DJ i Glasgow.

Læs mere om kunstneren

Officinet
Bredgade 66
1260 København K.

Gratis adgang.

Åbningstider: tirsdag-søndag kl. 12-17. Lukket mandag.

 

Udstillingsfoto
Udstillingsfoto
Detalje fra udstillingen