Kunsthåndværker

Tine

Secher

Showroom / Værksted

Tine Secher Keramik

Annebergparken 35, st. th

4500 Nykøbing Sjælland

Kontakt

Tillidshverv

Tidligere kasserer for DKOD-lokalgruppe, region Sjælland

Information

CV

Min tilgang til arbejdet med det keramiske materiale, idéer og udtryk er med årene blevet mere legende og empirisk. Dog er taktilitet, farver og materialitet til stadighed omdrejningspunktet.
Men jeg er også fascineret af at kombinere forskellige fagområder:
- DET DIGITALE, hvor jeg arbejder med nye moderne digitale teknikker i kombination med det gamle håndværk. Her arbejder jeg med grafik på keramiske flader. Motiverne er skabt med udgangspunkt i egne fotografier, der bearbejdes digitalt, så det bliver abstraktioner: essentielle forløb og strukturer. Jeg er meget optaget af organiske former - væksters variationer og gentagelser, men også strukturer skabt af mennesker - konstruktioner og det urbane udtryk.
- DET ORGANISKE, hvor jeg arbejder i spændingsfeltet mellem det keramiske materiale og vækster. Her er jeg meget interesseret i de økologiske aspekter - også proces-, brugs- og materialemæssigt: at minimere forbruget af irreversible materialer, vand og energi, at genbruge - og have for øje, at værket eller produktet både har en fysisk og en æstetisk holdbarhed - og gerne en fleksibel funktion.