Designer / Kunsthåndværker

Sophie

Rose

Kontakt

Mine smykker forener traditionelt håndværk med miljøvenlige arbejdsprocesser og faire materialer. På mit værksted bliver minimalistiske og enkle former til farverige, udtryksstærke og skulpturelle smykker. Jeg leger med opfattelsen af "det skønne og traditionelle": ædle materialer og runde former med korpus på den ene side, og kontraster og overraskelser på den anden side, fx ved brugen af smedede, emaljerede objekter eller ædelsten, som jeg fatter på utraditionelle måder.
Siden 2017 er jeg Fairmined-licensindehaver og i dag fremstiller jeg mine smykker udelukket i Fairmined sølv og guld samt ædelsten af kendt oprindelse. Du kan læse mere om Fairmined certifikatet samt om mine værdier på min hjemmeside.
Ved siden af mine kollektioner designer og fremstiller jeg unika smykker samt bestillingsopgaver, og underviser i guldsmedeteknikker og emaljering for både voksne og børn, bl.a. på Engelsholm Højskole, Den Skandinaviske Designhøjskole, Dansk Talentakademi i Holstebro og på mit eget værksted.