Designer / Kunsthåndværker

Solcris Maria

Gontol

Kontakt

Mine vigtigste inspirationskilde er mine latinamerikanske rødder. Jeg går altid tilbage til mit DNA, det sted, hvor jeg blev født & opvokset, hvor alt begyndte, det mellemamerikanske paradis kaldet Nicaragua!

Jeg dimitterede fra Københavns Mode & Designskole i Juni 2015, og senere startede min rejse i oktober 2017 i Paris. Jeg samarbejde med bloggere og senere i 2018, deltager jeg mode messer som “Finders Keepers København” og på den meget selektiv ”Designer's Playground showroom” (i Paris) Ved hånden af min største idol i modeverdenen, Dronningen af bling, Shourouk Rhaiem!

Mine værker er farverige, meningsfylde & fulde af liv, så uanset om det er et stykke tøj jeg laver eller et lærred, mine rødder er altid imprægneret i dem. Jeg fortæller en historie om vores traditioner, vores farver, vores skove, hvordan vi nyder os selv med de små ting, og ikke bekymrer sig om i morgen.

Hvad jeg laver er Fiesta, det er Pinatas, en cubansk cigar, mojitos, pappagallos & mere! Med andre ord: Velkommen til Tropicalia! Velkommen til Latinamerika!