Designer / Kunsthåndværker

Karina

Hunnerup

Butik / Værksted

KARINA HUNNERUP Boutique

Rosengården 12

1174 København K

Kontakt

Aktuelle udstillinger

OVNHUS KUNSTHÅNDVÆRKERMARKED / 22. - 24. juli 2022

KUNSTHÅNDVÆRKERMARKEDET FRUE PLADS / 11. - 13. august 2022

I et poetisk univers bearbejder smykkekunstner og designer Karina Hunnerup ædelmetaller til smykker med et grafisk, snørklet og let udtryk.
Karina fremstiller smykkerne i hånden, forfiner materialerne og stræber mod at nå ind til den perfekte form og nerve. Samtidig giver hun plads til skævheder og uhøjtidelige møder imellem ædelmetaller og arbejdsgangens tilfældigheder.

Karina Hunnerups Boutique ligger i Rosengården 12 i hjertet af København, hvor hun også skaber smykkerne i boutiquens åbne værksted. Hér, i hyggelige og rolige omgivelser, kan du gå på opdagelse i Karinas dragende smykkeunivers, se med fingrene - og få en snak med Karina om hendes virke samt inspiration.

Karina Hunnerups ROUGH PRINCESS ring er vinder af HÅNDFUGLEN 2013 'Bedste Nye Produkt'
Rough Princess er et alternativ med kant til den klassiske princessering. En ring der skal vises og bruges, til hverdagens prinsesser med store armbevægelser!
Rough Princess er en grov afstøbning, hvor det rå aftryk og støbekanalen fra processen bevares og præsenteres som ‘diamanten’ i enten usleben eller delvist sleben version.