Kunsthåndværker

Karen

Fly

Butik / Værksted

No 99

Gothersgade 99

1123 København K

Kontakt

Tillidshverv

medlem afDKOD hovedstadsgruppens grupperåd 2014-

Medlem i DKOD Optagelsesudvalget 2014-16

Karen Fly blev færdiguddannet på Institut for Ædelmetal 2006, og var medejer af Galleri Bærbart i 4 år. I 2007 fik hun bronze ved Kunsthåndværkerprisen, Biennaleprisen ved Kunsthåndværk- og Designbiennalen og Håndfuglen ved Frue Plads marked, bl.a. for hendes smykker skåret ud af Campingkopper og Margretheskåle.
Karen holder af at bryde med konventionerne, at frembringe noget der er på kanten af normen, og som kan tilføje en nuance i refleksionen over vores eksistens. Det giver ikke bare smykker med dybde, men med høj kvalitet, elegance og humor.
Karen har en bred kollektion og her kan du både finde gaven til dig selv, ringen når du skal fri til din hjertenskær, og smykket med den særlige betydning.


Jeg er inspireret af eksistens ud fra en generel betragtning. Liv i alle de mærkelige former der findes, og de fantasifulde overlevelsesstrategier væsener, som for eksempel mennesker, bruger. Det kan synes som store ord for en der blot laver smykker, smykker som traditionelt set kun er pynt. Men smykkets nære forhold til kroppen og den store affektionsværdi det tillægges, giver mange muligheder for at lægge flere lag til fortolkning ind i det lille objekt.