Designer

Hanne

Linding

Showroom / Værksted

Hanne Linding

Ringvej 33

8680

Kontakt

Information

CV Hanne Linding

Min mission er at skabe strik, der har lang holdbarhed, høj kvalitet og smukke håndværksmæssige detaljer, således at man værdsætter det og bruger det hyppigt år efter år.

Designet er frigjort fra modetrends og skabt ud fra et ønske om funktionalitet og klassisk tidsløshed. Designet er stramt og minimalistisk og samtidig er det uhøjtideligt casual og loose i stilen. Materialerne er valgt ud fra graden af åndbarhed, holdbarhed og ordentlighed i produktionen.

Glæden ved farver afspejles i det relativt store udvalg af farver i de enkelte styles og kan beskrives som dæmpede nordiske overfor dramatiske sydeuropæiske. Kunden har selv mulighed for at bestille en særlig farvekombination.

Jeg står selv for design, indkøb af garn og valg af strikketeknik, men samarbejder med to små strikkeværksteder i Italien om selve produktionen. Jeg har selv arbejdet ved strikkemaskinen i en længere årrække med strik af unika beklædning, og efter ni år som butikschef på Museum Jorn valgte jeg at gå selvstændigt igen men denne gang med en strikproduktion i lidt større skala.

Se mere på Instagram @hannelinding.dk eller Facebook Hanne Linding Denmark

Venlig hilsen
Hanne Linding