Birgitte

Munk

Værksted

Enter Artspace

Montanagade 27

8000 Aarhus C

Kontakt

Tillidshverv

2017- Kunstnerisk Rådgiver ifm etablering af Kunst i NYE

2014- Bestyrelsen Skolen for Kunst og Design

2013-15 Kunstnerisk Rådgiver for Aarhus Kommune i forbindelse med kunsten til DOKK1

2006- 2011 Bestyrelsen Danish Crafts

Information

Birgitte Munk cv

Tid, opmærksomhed og bevægelse er temaer, som jeg er optaget af i min praksis.
Ved at zoome ind på et sted, et emne eller en stemning søger jeg efter sammenhænge, mønstre og fænomener som afsæt til nyfortolkning og fortælling.

Jeg har gennemført flere større udsmykningsopgaver og farvesætninger, senest udsmykningsprojektet ”Moving Horizon”. Et bygningsintegreret kunstværk som jeg skabte til Eskadrille 723 nye arbejdsplads i Flyvestation Karup i 2016/17.

Kunstneriske samarbejder og undersøgende, kollektive processer har været en del af min praksis siden 2011, udfoldet bl.a. i samarbejde med billedkunstner Iben West i BIT/ og gruppen TSM/Temporary Stays and Moves i Aarhus.

De sidste par år har jeg fokuseret på at forfine og integrere grafiske og tekstile trykmetoder i udvikling af mine værker og projekter, bl.a. ved at rejse ud i verden, arbejde på lokale værksteder, opbygge nye relationer og netværk og søge internationale samarbejder. Projektrummet Enter Artspace er en del af mit Studio i Montanagade 27 i Aarhus. Her viser jeg med mellemrum lokal og international samtidskunst.