Designer / Kunsthåndværker

Anna

Schepper

Kontakt

Forhandler

Dideriks Veranda

Wøn

Information

PaperMatrix_CV

Arkitekt og papirflet-kunstner Anna Schepper, er en del af designduoen kaldet PaperMatrix. Målet er at udbrede og videreudvikle den unikke danske kunstform papirflet. Anna har arbejdet hele hendes professionelle karriere som arkitekt. Annas store viden om krumninger, materialitet, fremstilling og deres skalérbarhed til papir, førte til en passion for papirflet, og det helt utrolige uudforskede designrum som papirflets-geometrien er.
PaperMatrix arbejder for at få en stor viden om papirflet dokumenteret, så vi kan positionere dansk papirflet som en central kunstform på verdensplan, samt levere modeller som kan være til stor fornøjelse på tværs af alle aldre. Vi har skrevet 7 bøger om papirflet, udgivet på både dansk, engelsk, tysk og fransk.
Vores produkter er hovedsageligt kits til papirflet og men vi sælger også flettede modeller, da vi gerne vil vise forskellige farvekombinationer og teksturer som teknikken indeholder. Vores design består både af papirflet i 2D og 3D. Ideen opstod i 2011 af inspiration fra det flettede kræmmerhus, vi ønskede at komplementere dette ved en flettet kugle. Kuglens mønster ledte til en forståelse for et nyt design felt og mulighederne for variationer.