Officinet / Udstilling

STACKS – et rumligt alfabet

EXHIBIT STUDIO’s første soloudstilling "STACKS – et rumligt alfabet" åbner i Officinet den 15. juni under 3daysofdesign og kan ses til den 2. juli 2022.

EXHIBIT STUDIO’s første soloudstilling "STACKS – et rumligt alfabet" i Officinet.

 

Det tværfaglige designstudio udstiller med “STACKS – et rumligt alfabet” en undersøgende formgivningsproces styret af materialitet. exhibit studio har et skærpet blik på objektets iboende egenskaber og en ambition om at opbløde grænser mellem fagligheder og opspore blinde vinkler indenfor arkitektur- og designfeltet gennem eksperimenter med teori, form og materialitet.

STACKS formgives som en serie, et alfabet, af skalaløse objekter i keramik og glas. Ambitionen bag udstillingen er drevet af, hvordan objekterne kan forme, hvad vi ser, og ikke hvad vi synes, vi ser  – upåvirket af henholdsvis skaberen af processen og beskueren i udstillingsrummet. Alfabetet sikrer et designmæssigt benspænd, så det bliver tydeligt, at objekterne rummer muligheden for at tale og forme udstillingsrummet gennem deres specifikke karakter og materialitet.

Udstillingen undersøger, hvordan objekterne agerer primær figur, som definerer, hvad vi ser, og hvordan vi ser – uanfægtet af vores bevægelser og den specifikke kontekst, som er tilfældet i den fænomenologiske tænkning. Objekternes sprog kommer til udtryk i deres specifikke materialitet, de to materialer taler, og definerer dermed det omgivende rum, og det vi ser. De former hinanden indbyrdes og former rummet som vokaler og konsonanter, konstrueret i rumlige sætninger.

 

exhibit studio i Officinet Fotograf: Valdemar Thrysøe

Om exhibit studio

exhibit studio består af arkitekt Emilie Allin og designer Liv Engelbrecht, som er uddannet fra det Det Kgl. Akademi i København. Deres samarbejde startede på kandidaten Spatial Design i 2018. Og siden har exhibit studio’s praksis været drevet af en undersøgende tilgang til eget fag på tværs af skala, hvor formgivning og materialitet er en væsentlig kilde til at finde uudforskede steder i deres arbejde.

#officinet

Fernisering under 3daysofdesign: 15.06.22 16:00 – 20:00

Finissage: 02.07.22 16:00 – 18:00

Åbningstider: tirsdag-fredag: kl 14-17 Lørdag-søndag: kl 12-16

Aftale uden for åbningstid: Hello@exhibitstudio.dk

Gratis entré

Officinet

Bredgade 66
1260 København K