Markeder

Kom til VÆRK i Designmuseum Danmarks smukke have

Tag med de to første weekender i december, når Danske Kunsthåndværkere & Designere afholder julemarkedet VÆRK i Designmuseum Danmarks smukke have. Her viser professionelle danske kunsthåndværkere og designere, hvorfor VÆRK ikke alene skiller sig ud som Københavns hyggeligste julemarked, men også er i en klasse for sig.

VÆRK i Designmuseum Danmarks hyggelige have. Fotograf: Christoffer Askman

 

K FOR KUNSTHÅNDVÆRK OG KVALITET
I det store opvarmede cirkustelt midt i museumshaven kan publikum gå på gavejagt blandt håndvævede tekstiler, hånddrejet keramik, glas, smykkedesign, grafik og alt, hvad designelskeren kan ønske sig. Samtlige udstillere er medlemmer af foreningen Danske Kunsthåndværkere & Designere. Det sikrer kvaliteten og det tårnhøje faglige niveau. Desuden har foreningen inviteret enkelte nordiske udøvere.

DEN PERSONLIGE UNIKKE GAVE
Markedet er en oplagt anledning til at finde den personlige, unikke gave i designmuseets hyggelige omgivelser. Og så kan man endda kombinere julens gaveindkøb med en kulturel oplevelse. Designmuseet viser blandt andet særudstillingen ”Formens Magi”, skabt i samarbejde med Kunsten og Louisiana, og “Bord dæk dig”, der tager os med ind i kunsthåndværkets og materialernes eventyrlige verden. Begge slutter i december, så det er sidste udkald for at se de indbydende udstillinger.

MØD UDØVERNE – MÆRK VÆRKERNE
På julemarkedet får publikum en enestående mulighed for at møde udøveren og høre nogle af de mange historier, som værkerne gemmer på.

JULEGLÖGG I LOUNGEN
Designmuseets nye café Format tilbyder julelækkerier, glögg og æbleskiver. I forteltet venter en lille lounge, så gæster med trætte ben kan tage sig et hvil og nyde julestemningen.
Entré til julemarkedet VÆRK: 20 kr. Gratis for børn op til 17 år.

Entrébillet til museet giver gratis adgang til julemarkedet.

https://dkod.dk/vaerk/

 

PRAKTISK INFORMATION

Datoer:
2. 12. – 3. 12. – 4. 12. samt 9. 12. – 10. 12. – 11. 12. 2022

Åbningstider:
Fredag 12-17
Lørdag 10-17
Søndag 10-17

Adresse:
Designmuseum Danmark
Bredgade 68
1260 København K.

Transport:
Nærmeste S-tog: Østerport St

Nærmeste metro: Marmorkirken

Læs mere om værk her

Se udstillere her

VÆRK på Designmuseum Danmark