Udstilling

Poesitræ

Udstilling med møbler og andre produkter i træ snedkereret på designer Akiko Kuwahata og møbelsnedker Ken Winthers eget værksted.

Udstillingsperiode: 14.1.20 – 14.3.20

Artist talk: 14.1.20 kl. 19.00

 

Titlen på designer Akiko Kuwahata og møbelsnedker Ken Winthers udstilling har muligvis en knast af for meget romantik. Men hvis du giver dig selv tid til at vandre rundt i Akiko og Kens univers, vil du opdage, at de faktisk skaber poesi i træ. De runde, bløde former, med små detaljer som vækker beskuerens opmærksomhed, minituøs perfektionisme og høj håndværksmæssig kunnen afsløres i alt hvad de skaber på eget værksted.

 

Artist talk tirsdag den 14. januar kl. 19.00, hvor kunstnerne giver et indblik i deres arbejdsmetoder og baggrund for værkerne. Tilmelding nødvendig på mail eller telefon. Tilmeldingsgebyr på 100kr.

 

’My Precious’ er skabt af en 3.500 år gammelt moseeg. Hver skuffe gemmer overraskelser og man kan se stjernehimlens billede ved at sætte rammen efter dato og klokkeslæt. Akiko og Ken siger om ’My Precious’: ’Vi vil gerne have, at folk skal tage sig tid til at se stjernerne og føle universet med et glas whisky og chokolade i selskab med gode venner.’

 

Læs også artiklen MÆRKEvarer af træ 

 

Udstillingen vises hos:

Dina Vejling – Dansk kunsthåndværk

Galleri +RUMMET
Brandts Passage 32

5000 Odense C.