Officinet / Udstilling

SYMPOSIUM – En udstilling af design duoen Ahm&Lund.

Designduoen Ahm&Lund udstiller en række designobjekter og materialeeksperimenter, der viser forskellige greb på en mere bæredygtig levevej med design. Udstillingen vises i Officinet fra den 28. april – 6. maj 2022.

Måneuret Moonwork har Ahm&Lund udviklet i samarbejde med urmager Rune Bakkendorff.

”Vi mener, at det er bydende nødvendigt, at vi som designere og kunsthåndværkere tager en ledende rolle og forholder os til sameksistens med kloden. Det er vores fornemmeste opgave at arbejde med bæredygtighed på et materiale-og formmæssigt plan i produktion. Vi har et ansvar for at gå forrest og skubbe på udviklingen.” – Ahm&Lund

På udstillingen viser duoen bl.a. deres originale måneur Moonwork, der er udviklet i samarbejde med urmager Rune Bakkendorff. Moonwork er et ur, som viser månens bevægelse over himlen. Desuden vil man kunne se nye bud på, hvordan man kan polstre med andre materialer end det traditionelle skum, og hvordan fremtidens mere miljøvenlige ”flat-pack” møbler (møbler der kan pakkes fladt) kan se ud. På udstillingen vil man både blive præsenteret for endelige værker samt diverse form- og materialeeksperimenter. Der er mulighed for at få et kig ind maskinrummet, da duoen i den givne periode rykker deres tegnestue med ind i udstillingen på Officinet.

Under udstillingen vil der være en lang række events; en symfoni af foredragsholdere vil belyse emner som tro og eksistens, håndens meditative arbejde, fra jord til kosmos. Der vil blive budt på musik, drinks, samtalesalon og musikalske tekstværker.
Programmet kan ses her

 

Kort om Ahm&Lund Ahm & Lund er en ung design duo bestående af Isabel Ahm og Signe Lund. Duoen har bla. tegnet pendlen Musling for Fritz Hansen, vundet Wallpaper Design Award, og udstiller kontinuerligt i ind- og udland. Som møbelarkitekt og møbelsnedker reflekterer de i materialer og form, styrke og elegance, stoflighed og æstetik, funktion og sanselighed. Deres forskellige fagligheder mødes i et oprigtigt ønske om at tegne en mere imødekommende verden. Med afsæt i materialeforståelse, historie(r) og nysgerrighed for levevis, former de objekter og møbler, som stiller forslag til nye levemåder.

Man kunne opleve Ahm&Lund i DR1 programmet Danmarks Næste Klassiker sæson 1, hvor man fulgte deres proces (særligt Isabel), og Signe medvirker desuden i TV2 fri programmet Værkstedet.

 

 

#Officinet

Fernisering 28. april 16.00 – 20.00

Udstillingsperiode 28. april – 6. maj 2022

Åbningstider:
mandag – torsdag 12.00 – 18.00
Fredag – lørdag 12.00 -16.00

OFFICINET
Bredgade 66
1260 København K