Åbent værksted

GaveVÆRK – guide til unikaværker og lokalt producerede julegaver.

Find vej til hyggelige kunsthåndværk- og designværksteder og butikker, der inviterer indenfor frem mod jul. GaveVÆRK er en landsdækkende guide til arrangementer, der giver dig mulighed for at møde udøvende kunsthåndværkere og designere, og købe julegaver af høj kvalitet.

Jul i Keramik & Glasværkstedet i Kronprinsessegade

Danske Kunsthåndværkere & Designere guider endnu engang til landets bedste julearrangementer, og sætter fokus på julens hyggelige værksteder og butikker, der inviterer indenfor i hele julemåneden. Her kan man finde unikke julegaver indenfor områderne keramik og glas, smykker, tekstil og meget mere udført af foreningens medlemmer.

GaveVÆRK giver de besøgende mulighed for at møde udøvende kunsthåndværkere og designere, der tilbyder et enestående indblik i deres håndværk og arbejdsproces i deres egne værksteder og butikker. På oversigten kan man finde vej til unikt håndlavet og lokalt produceret kunsthåndværk og design i hele Danmark, hvor æstetik og kvalitet går op i en højere enhed.

 

Jette Löwén Dall inviterer til julehygge i Rødding

Flere kunsthåndværkere og designere har samlet sig og afholder julemarkeder over flere dage, mens andre tilbyder udvidede åbningstider i den travle julemåned. Første weekend i december kan man blandt mange andre arrangementer opleve Birkens julemarked i København, hvor en stor gruppe udøvere, herunder Claydies, Marianne Nielsen, Marianne Krumbach og Pia Baastrup inviterer indenfor på 3 etager og byder både på klassikere og nyheder, unika og meget mere indenfor kunsthåndværk, design, maleri, foto og illustration. På Amager finder du a.o.t Studio der sælger eksisterende produkter samt diverse prototyper og one-of-a-kind objekter, og i Røddinge inviterer Jette Löwén Dall til julehygge på keramikværkstedet i hele december måned.

 

Se mange flere arrangementer i hele landet på https://dkod.dk/gavevaerk/

Bemærk listen over arrangementer opdateres løbende.