Udstilling

Et fyrværkeri af farver og glasurer springer ud på forårsudstillingen i Galleri Visby

Isak Isaksson og Line Holtegaard blænder op for et fyrværkeri af faver og former på forårsudstillingen i Galleri Visby

Line Holtegaard deltager på forårsudstillingen i Galleri Visby. Pressefoto

Galleri Visby ønsker med forårsudstillingen at vise den spændende sammensmeltning af keramik og maleri. Her præsenterer galleriet i nord værker af den eksperimenterende svenske keramiker Isak Isaksson og den naturalistiske akvarelmaler Line Holtegaard. 

Isak Isakssons værker er kendetegnet ved den innovative tilgang til keramik og sender beskuerne gennem formens forunderlige verden. Isakssons skulpturelle værker, der spænder fra minimalistiske former til mere komplekse strukturer, udfordrer traditionelle opfattelser af keramisk kunst og fremhæver materialernes skønhed og alsidighed. Isaksson har kaldt udstilling ”Fyrværkeri” på grund af den krystallinske glasurs lighed med små eksplosioner, der bringer en unik energi til værket. 

Isak Isakssons maleriske skulpturer. Pressefoto.

Line Holtegaard dykker ned i en verden af farver i malerier med fokus på detaljen. Hendes arbejde er en leg med lys og skygge, der fanger øjets opmærksomhed og trækker beskueren ind i et dybere univers af følelser og betydning.

Galleriejer og keramiker Dorte Visby fortæller: ”Vi er begejstret for at præsentere denne unikke udstilling med Isak Isaksson og Line Holtegaard. Deres værker komplementerer hinanden på en bemærkelsesværdig måde og skaber en udstilling, der appellerer til både sind og sjæl”.

 

Udstillingsåbning den 22. marts med fernisering fra kl. 14-16, hvor galleriet byder på et glas vin.

Udstillingen kan ses frem til den 26. maj.