Kursus/workshop

Sæt pris på dine værker

Mød Anne Riber og hør, hvad galleristen kigger efter, og hvordan du prissætter dine værker. Danske Kunsthåndværkere & Designere inviterer til hands on-kursus om samarbejdet med gallerister på Formation Gallery på Vesterbro i København. Kurset er skræddersyet til kunsthåndværkere og designere.

Gallerist Anne Riber. Pressefoto. 2024.

 

BESKRIVELSE:

Livet som gallerist og det gode kunstneriske samarbejde
v/gallerist Anne Riber

Hvad kigger galleristen efter? Hvordan etablerer du et godt samarbejde med en gallerist? Og hvordan prissætter du værker og skaber en fremadrettet karriere? Det er blot nogle af de mange spørgsmål, Anne Riber berører i en åben samtale om livet som gallerist og det gode kunstneriske samarbejde.

 

Anne Riber (1980) er indehaver af Formation Gallery og Format Artspace, henholdsvis et klassisk galleri (åbnede januar 2022) og et kunstrum med fokus på papir og skulptur, der har eksisteret siden 2013. Herudover er Anne Riber freelance kommunikationsrådgiver for 15. Juni Fonden samt andre aktører på kunstscenen. Hun har desuden været PR- og kommunikationsansvarlig samt konstitueret leder på Overgaden- Institut for Samtidskunst (2013 – 2021) samt kommunikationschef og en del af ledelsen i Art Week CPH (2013-2020). Gennem de sidste 10 år har hun været en del af Råderum- kuratorisk kontor for samtidskunst og senest som en del af holdet bag kunstkampagnen #VærkDinVerden. Anne Riber har desuden tidligere fungeret som agent for en række danske samtidskunstnere – herunder Lilibeth Cuenca Rasmussen, Jeannette Ehlers og Molly Haslund. I en årrække var hun PR-ansvarlig på Nikolaj Kunsthal, på U-TURN kvadriennale for samtidskunst og trainee på New Museum og Artists Space i New York.

 

OBS: Tilmeldingen er lukket

Tirsdag den 19. marts 2024 kl. 16-17.30

Max. 30 personer

Først til mølle

Gratis

 

Formation Gallery

Gasværksvej 9,

1656 Kbh V.

 

Tilmelding

Medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere skal logge ind for at tilmelde sig, mens ikke-medlemmer kan tilmelde sig direkte fra forsiden af tilmeld.dkod.dk