Seminar

Biennalesymposium på Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design og Konservering

Kom med til Biennalesymposium på Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering. Hør om kurateringen af udstillingen, artist talks og hvordan du kan bruge de digitale teknologier i dit arbejde.

Procesbillede fra Astrid Skibsted og Michelle Yi

 

Deltag i dette års Biennalesymposium, der byder på et spændende program på Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering.

Bemærk venligst, at præsentationerne vil være på engelsk og bliver streamet og optaget. Se det fulde program her

 

Symposiet modereres af Anne Louise Bang, ph.d. tekstildesigner og forsker på VIA University College.
På formiddagens program kan du høre om udstillingsteamets arbejde med Biennalens design, metaudstillingen og de mange teknologiske lag, de 36 fremadskuende værker berører.

 

 

Tag med Louise Koch, designer, cand.pæd. og MA i kognitionsvidenskab på en rejse ind i Metaverset og hør, hvorfor du som formgiver har en vigtig rolle i opbygningen af fremtidens tredimensionelle internet og udvikling af nye virtuelle verdener. Hør, hvordan du anvender virtual prototyping og nye digitale teknologier i dit kunstneriske arbejde.

 

Bagefter er der artist talk med Wang & Söderström, der fortæller om deres projekt The Liminal Eatery, der udforsker den digitale forskydning af vores sanseoplevelser, når aktiviteter som spisning, skrivning og socialt samvær udvikler sig til onlinerutiner.

Hør også artist talk med Astrid Skibsted. Hun fortæller om arbejdet med fiber-kunstneren Michelle Yi Martin, og om hvordan de har omsat deres samarbejde til en improviseret installation af tekstiler, farver, bevægelse og lys.

 

 

På sidste oplæg diskuterer Tideland Studio og Stephanie Strøyer, kunsthistoriker og tidligere valuar på Bruun Rasmussen, dilemmaerne i stjålen kulturarv, der sælges online. Samtalen tager udgangspunkt Tideland Studios værk‘The Stolen Collection’.

 

Efter symposiet serveres en let frokost, og derefter går turen til Hal 6 på Copenhagen Contemporary på Reffen, hvor du kan opleve alle 36 værker på Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2023.

 

 

Om
‘Crafted Realities’ arrangeres af Danske Kunsthåndværkere &  Designere i samarbejde med Formkraft og Det Kongelige Danske Akademi – Arkitektur, Design, Konservering.

 

 

Billetter
Prisen inkluderer symposiet, kaffe og croissant, vegetarisk sandwich og vand samt adgang til Biennaleudstillingen.

Pris: 200 kr.

Medlemmer af Danske Kunsthåndværker & Designere: 100 kr.

Tilmeld dig her.

Studerende: gratis adgang uden frokost og med frokost 60 kr.

Studerende tilmelder sig hos Nina Ericsson på ne@dkod.dk 

Sidste dag for køb af billetter er mandag den 30. oktober.


Hvor
Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering.
Auditorium 5

Philip de Langes Allé 10
1435 København

Hvornår
1.november 2023, kl. 09.00 – 13.00
kl. 14.00: Omvisning på Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2023

Læs mere om begivenheden her