Udstilling

WORKS – Afgangsudstilling fra Designskolen Kolding

Med WORKS København iscenesætter vi Designskolen Koldings afgangsudstilling i hovedstaden og viser unikke designs skabt af årets nye designere, både bachelorer og kandidater.

Afgangsudstillingen WORKS vises på FABRIKKEN for Kunst og Design

WORKS samler individuelle talenter med en kollektiv evne til at sætte kompetencer som indlevelse og omsorg i spil for at skabe nye måder at interagere, producere og genbruge på. Talenter, der er klar til at blive en del af en arbejdsstyrke – i virksomheder, som selvstændige og enhver konstellation derimellem.

Udstillingen åbner torsdag den 10. august 2023 kl. 17.00 på FABRIKKEN for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, 2300 København.

Gå på opdagelse i produkter, services og løsninger, som viser fremtiden for accessory design, beklædningsdesign, industrielt design, kommunikationsdesign og tekstildesign – og hvordan man designer med mennesker, bæredygtighed og leg for øje.

 

Åbningstider:
10.-27. august 2023
Onsdag-fredag kl. 13-17 og lørdag-søndag kl. 11-17.

Om hele afgangsprogrammet
Fra juni til december 2023 vil Designskolen Kolding gennem udstillinger, arrangementer og en bred kommunikationsindsats præsentere alle de nyuddannede designeres afgangsprojekter for omverdenen og skabe forbindelser til branchen, potentielle arbejdsgivere og samarbejdspartnere.

På Instagram udkommer et online-katalog, som løbende præsenterer projekter og designere.

Se hele afgangsprogrammet her

 

Designskolen Koldings afgangsudstilling er støttet af Augustinus Fonden, Tage Vanggaard og Hustrus Fond, Beckett-Fonden, 15. Juni Fonden, Den Faberske Fond og Kolding Kommune for at støtte afgangsprogrammet samt Troldtekt og Kvadrat for sponsorering af materialer.