Udstilling

Artist Talk i Officinet – The Blue Hour

Hør Christina Augustesen og Ptolemy Mann fortælle om udstillingen The Blue Hour, der lige nu vises i Officinet.
De to kunstnere fortæller om deres arbejdsprocesser og tanker bag udstillingen. Hør om måden, de bruger tekstil og akryl på, og hvordan de med disse materialer skaber en mangfoldighed af farver med reference til himmellysets transformation gennem skumringstimen.

De to kunstnere holder artisttalk den 13. september 16-18. Foto: David Stjernholm
Udstillingen The Blue Hour danner ramme om en serie væg- og gulvbaserede lysskulpturer, der præsenterer skift i lysintensitet og farvenuancer ved hjælp af kunstigt og naturligt lys og beskuerens bevægelse langs og rundt om de tredimensionelle skulpturer og relieffer. Til udstillingen er der skabt et monumentalt håndfarvet og vævet kunstværk med glimt af mættede ikatfarvede tråde, som minder om midnats Aurora Borealis.
Med The Blue Hour skaber Augustesen og Mann opmærksomhed på dagslysets ressource og synliggør lyset, farverne og materialets vigtige rolle i menneskers sanseøkologi.
Christina Augustesen er billedkunstner og har en baggrund som arkitekt fra Det Kongelige Akademi i København og lysdesigner fra The Bartlett, UCL i London. Ptolemy Mann er billedkunstner og tekstildesigner og uddannet på Royal College of Art og Central St. Martins College of Art & Design i London.
Begge kunstnere vil være til stede ved Artist Talk.
'Colour Spaces - The Blue Hour' af Christina Augustesen. Foto: David Stjernholm
Udstillingsperiode: 2. – 23. september 2022
Åbningstider: tirsdag – lørdag kl. 12-16
Artist Talk: 13. september 2022 kl. 16 -17 og kl. 17 -18
Finissage 23. september 2022 kl. 16 -18
Gratis entré
Officinet
Bredgade 66
1260 København K