Event / Udstilling

Bredgade Open 2017

For tredje gang i træk skyder Bredgade Open en ny sæson i gang med ferniseringer, masser af design- og kunstoplevelser, mad og forfriskninger. Bredgade Open løber af stablen fredag d.18. august kl. 15.00 – 20.00, hvor der er et hav af gratis aktiviteter.

Bredgade Open. Foto: Rikke Kolding

Program:

Carl Hansen & Søn
Bredgade 21-23

Tag med til live-demonstration af fletning og polstring af møbler fra Carl Hansen & Søn. Der er forlænget åbningstid til kl. 20.00.

Galleri Bredgade 22
Bredgade 22

Fernisering:
”Impressions Expressed 2017” – fælles udstilling for seks danske kunsthåndværkere, der præsenterer glas, fotografi, granit, smykker, keramik og emalje.

BORCHs Butik
Bredgade 22 (kælderen)

Udstillingsåbning kl. 15-20.

BORCHs Butik viser original grafik af den danske kunstner Tal R. Alle værker er trykt hos BORCH Editions.

Martin Asbæk Gallery
Bredgade 23

Se de nyeste værker skabt af vores 22 kunstnere i gruppeudstillingen ”Summer in the City ’12”, mens du nyder en forfriskning, lidt musik og får chancen for at møde nogle af udstillingens kunstnere. Kl. 17.30 er der omvisning i udstillingen.

 

Restauranten i Odd Fellow Palæet & cykelkokken Morten

Bredgade 28

Restauranten i Odd Fellow Palæet fusionerer med Cykelkokken Morten. Nyd et dejligt glas økologisk cava til cykelkokkens menu på bæredygtig fisk – til en bæredygtig pris.

 

Bruun Rasmussen
Bredgade 33

Kig forbi til et glas vin og en intro til vores netauktioner. Vi udstiller moderne kunst i alle prisklasser fra 1.000 kr. Se, nyd og byd!

CHRISTA’S Fine Tribal and Modern Art Gallery
Bredgade 36

Kom forbi galleriet, se og lær mere om afrikansk stammekunst og den indflydelse, den har haft på modernismen og i særlig grad kunstnerne i CoBrA-gruppen.

 

Medicinsk Museion
Bredgade 62

Oplev udstillingen KINTSUGI, det anatomiske teater og kunstværket Femme Vitale, og kig indenfor i den smukke gård bag museet.

 

Galerie Mikael Andersen
Bredgade 63

Finissage på gruppeudstillingen ”Nothing You Have to Understand” med værker af Holly Hendry, Michael Staniak, Jesper Skov Madsen, Lene Baadsvig Ørmen og Kristian Touborg.

 

Danske Kunsthåndværkere & Designere, Officinet
Bredgade 66

Tag med til åbningen af udstillingen ”Dreaming of Japan/Remembering Japan” af tekstilkunstner Martine Myrup. Mød udstilleren og nyd et glas bobler. Læs mere

BREDGADE KUNSTHANDEL
Bredgade 67-­69

Udstillingsåbning: (16.20) ”FÆRØ EXPO 2017”  – Færøsk nutidskunst i særklasse. Oplev følgende kunstnere: Anker Mortensen, Bardur DC, Guðrið Poulsen, Hansina Iversen, Ludvík á Brekku, Silja Strøm, Torbjørn Olsen og Zacharias Heinesen.

Designmuseum Danmark, forgården
Bredgade 68

“Byg og Bajer” (kl. 16-20)
Brodér din egen batch i vores workshop inspireret af haute couture-udstillingen
“Erik Mortensen – I AM BLACK VELVET”, hæng ud i vores lounge, køb en øl i baren, lyt til DJ’en og vær med til vores designtalk. Gratis adgang til udstillingerne fra kl. 15-18.

Else Schneider 
Bredgade 73

Vær med når vi spiler musik fra 20’erne og 30’erne og serverer Art Deco drinks i det gamle apotek i Bredgade 73.

Galleri Christoffer Egelund
Bredgade 75

Tag med til ”action painting” med den spanske kunstner Emilio Fornieles (f. 1975), der for første gang i Danmark skaber et stort portrætmaleri, mens publikum får chancen for at se på. Kl. 17-18.

Montana Showroom and Erik Jørgensen
Bredgade 76

Montana
12 rum – uendelige muligheder
Kom med indenfor i Montanas nye showroom. 12 inspirerende rum, farverigt og fantasifuldt indrettet, danner rammen om bl.a. de seneste design nyheder: Collection III, Hall Edition og Panton Wire.

Erik Jørgensen
Håndværk og modernitet mødes i nye rammer
I samarbejde med arkitekt Tine Mouritsen har vi skabt et showroom med fire temaopdelte lokaler, hvor klassikerne såvel som de nye møbler bliver vist på en helt ny måde.

Bredgade Open. Fotos: Rikke Kolding