Viden / Nyhed

Her skal Biennalen 2019 vises

Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2019 vises på Nordatlantens Brygge den 18. april - 5. maj 2019.

Foto: Nordatlantens Brygge

“Vi er glade for, at det lykkedes os at lave en aftale med Nordatlantens Brygge som udstillingssted for den kommende Biennale. Det er et smukt hus midt i København,” fortæller arrangørerne bag Biennalen.

Nordatlantens Brygge er et kulturhus for kunst og kultur fra Grønland, Færøerne og de øvrige Nordiske lande. I de historiske rammer på Christianshavns havnefront kan publikum opleve alt fra kunstudstillinger, koncerter og film til events og foredrag.

Det nordiske har i en lang årrække været en fast del af Biennalens dna med nordiske repræsentanter i jury, netværk og endda kuraterede værker i selve udstillingen. Med Nordatlantens Brygge som udstillingssted går det nordiske venskab et skridt videre. Ved den kommende Biennale har kunsthåndværkere og designere med tilknytning til Grønland og Færøerne (Det danske Rigsfællesskab) også mulighed for at søge.

Biennalens tema, som næste gang er “Fællesskab”, passer rigtig godt ind i de nordiske rammer. “Det nordiske fællesskab har noget helt særligt at byde på i forhold til slægtsskab, hvad angår samtidens kultur og kunsthåndværk.”, fortæller arrangørerne.

Læs mere om temaet Fællesskab i Biennalens Open Call