Udstilling / Officinet

Soft Architecture – Marco Ferrari & Cristina Gallizioli

Arkitekterne Cristina Gallizioli og Marco Ferrari undersøger i udstillingen 'Soft Architecture' muligheden for at bygge med tekstil og dermed bo i et tekstilrum. 'Soft Architecture' fokuserer på forestillinger om tekstilarkitektur og anti-solide materialer.

Skitse til udstillingen 'Soft Architecture'

Arkitekterne Marco Ferrari og Cristina Gallizioli arbejder på et forskningsprojekt, der gentænker en traditionel arkitektur, hvor sædvaneligevægge og gulve erstattes af tekstiloverflader. Gennem en undersøgelse af blød arkitektur bliver konstruktionslogik og strukturelle principper vendt på hovedet, de udfordrende bygningskonventioner og udforsker nye rumlige muligheder, for at opnå varmere rum, fleksibilitet og bedste udnyttelse af plads.

Mellem overfladerne opstår luft som et byggemateriale, et rum for fantasi, en flydende volumen, der tillader liv og bevægelse at udfolde sig frit.

Udstillingen er udviklet under et  ophold på Statens Værksteder i 2019 med støtte fra Statens Kunstfond og Kvadrat, blev projektet videreudviklet på Lottozero Textile Laboratories i Prato i 2020. Arbejdet foreslår et sæt bløde bygningsbilleder med fokus på forskellige rumlige og arkitektoniske aspekter, som hver især stammer fra kombinationen af ​​en fortælling og en tekstilarkitektonisk model.

Udstillingen er støttet at: Grosserer L.F. Foghts Fond

#Officinet

Fernisering: 7. maj kl. 16.00 – 20.00

Udstillingsperiode: 8. – 30. maj 2021

Åbningstider:

Tirsdag – fredag kl. 12-19

Lørdag – søndag kl. 11-16

Gratis entre

Officinet
Bredgade 66
1260 København K.