Nyhed / corona-tema

Sådan kan du fortsat opleve kunsthåndværk og design under covid-19

Covid-19 har lukket mange butikker og gallerier ned, men det er stadig muligt at opleve og købe dansk kunsthåndværk og design over hele landet. Nogle butikker holder fortsat åbent med de forholdsregler, som situationen kræver, mens andre har flyttet handlen over på nettet.
Gå også på opdagelse i Danske Kunsthåndværkere & Designeres medlemsprofiler og find webshops, fotos, film og meget mere.

Sølv- og guldringe af smykkedesigner Michala Eken, der blandt andet sælger sine smykker fra egen webshop. Foto: Dorte Krogh

Tag på virtuel gallerivandring hos Dorte Visby i Nordjylland

Den 3. april åbner forårsudstillingen hos Galleri Visby med billedkunstner Maja Vendelbo og keramiker Nina Lund. Men i stedet for den klassiske fernisering inviterer galleriet til video-rundvisning i udstillingen. På galleriets facebookside og hjemmeside kan besøgende på åbningsdagen også se billeder af alle værker med priser.

Galleriet holder dog også fortsat fysisk åbent med de forholdsregler, som kræves. Det vil sige, at besøgende kommer ind på skift, så der er god plads omkring gæsterne.

Læs mere om Galleri Visby

 

 

 

Væver Helen Vonsilds pudekollektion kan købes i webshoppen hos 1+1 Textil og Design. Foto: Anna Overholt.

Det bugner i webshoppen hos 1 +1 Textil og Design

Butikken 1+1 Textil og Design i Aarhus har skruet op for muligheden for at købe fine kunsthåndværk- og designprodukter på nettet. Hvis besøgende ønsker at se værkerne i virkeligheden, er det fortsat muligt i butikken. Der er indført ekstra høj hygiejne, og kunder kommer ind på skift. Gå på opdagelse i webshoppen

 

Se billeder hos Galleri Pagter i Kolding
Galleriet har foreløbigt lukket ned for besøgende, men det er fortsat muligt at se værker fra den aktuelle udstilling på galleriets hjemmeside.
Se den aktuelle udstilling hos Galleri Pagter

 

Dina Vejling – Dansk Kunsthåndværk i Odense er fortsat åben

Dina Vejling præsenterer et bredt udsnit af dansk kunsthåndværk og design fra sin store butik i Brandts Passage i Odense. Her kan kunder fortsat komme forbi butikken, alternativt er det muligt at kontakte butikken på mail og telefon for at aftale en forsendelse. I en lille film på Facebook beskriver Dina Vejling butikkens forholdsregler med god hygiejne og få kunder ad gangen.

Læs mere om Dina Vejling-Dansk Kunsthåndværk

 

KAPAU bringer ud i Hovedstaden

Butiksfællesskabet KAPAU har valgt at lukke foreløbigt, men det er stadig muligt at købe design og kunsthåndværk, hvis du sender en besked. På butikkens Facebook-side præsenterer de løbende forskellige designere, der giver indblik i, hvordan produkterne skabes med en lille film eller fotoserie. Følg med her

 

 

Keramiker Hanne Bertelsen sælger produkter og unikaværker fra sin webshop. Foto kredit: Hanne Bertelsen.

Oversigt over danske kunsthåndværkere og designere

Få overblik over landets smykkedesignere, keramikere, glaspustere, vævere, pileflettere og mange flere. På Danske Kunsthåndværkere & Designeres hjemmeside kan du gå på opdagelse i en række medlemsprofiler, der rummer links, tekst, fotos og film fra en bred vifte af udøvere. Her kan du ligeledes se hvem, der tilbyder webshops.

Gå på opdagelse i profilerne her