Nyhed / Viden

Dialogmøde: Design og Kunsthåndværk som super power!

Bliv klogere på Projektstøtteudvalget for Kunsthåndværk og Designs seneste visionsudspil "Kunsthåndværk & design som super power". Den 5. december vil udvalget præsentere strategien på Statens Værksteder for Kunst og lægge op til dialog med fagområdets udøvere og aktører. Så er du kunsthåndværker, designer, kurator, gallerist eller på anden måde interesseret? Så kom og stil dine nysgerrige spørgsmål, og bliv klædt på til at sende udvalget din næste ansøgning.

Foto credit: Keramiker Ulla Sonne

Det nye projektstøtteudvalg, som trådte til i januar 2018, fremlagde i sensommeren en ny vision for deres arbejde de næste fire år. Hovedpunkterne i strategien handler især om at skabe større bevidsthed, anerkendelse og synlighed for området, og det skal først og fremmest ske nationalt, men også internationalt, helt specifikt med en indsats i USA.

Arrangementet på Statens Værksteder for Kunst vil særligt kredse om, hvordan du som udøver kan forholde dig til og bidrage til udvalgets arbejde, og der vil også blive sat tid af til konkrete spørgsmål om ansøgningsfrister, -puljer og -procedure.

Redaktør og skribent, Charlotte Jul, vil indlede arrangementet og moderere samtalen mellem udvalg og publikum. Efter mødet byder vi på et glas vin.

Tilmeld dig ved at sende en mail med navn til tilmelding@svfk.dk

Læs mere

Kilde: Statens Værksteder for Kunst