Udstilling / Officinet

Naturens Resonans

Fællesudstillingen, Naturens Resonans, af Gurli Elbækgaard og Søren Rønholt, kombinerer keramiske og fotografiske værker i en undersøgelse af kraften i naturens materialitet, farver og stoflighed.

Gurli Elbækgaard og Søren Rønholt: Naturens Resonans

Fællesudstillingen, Naturens Resonans, af Gurli Elbækgaard og Søren Rønholt, kombinerer keramiske og fotografiske værker i en undersøgelse af kraften i naturens materialitet, farver og stoflighed.

I værkerne kan beskueren opleve og måske genkende egne sanselige erindringer og på den måde skabe nye fortællinger om, hvad naturens gør ved os.
Gurli Elbækgaard og Søren Rønholt har tidligere udstillet sammen på Contemporary Art Gallery VÆG i Aalborg, og her var tydeligt at deres værker supplerer og er i dialog med hinanden. Det er dette samspil, der er udviklet og sat på spidsen i udstillingen Naturens Resonans. Til udstillingen har de valgt værker, der fortolker de nordiske landskabers karakter og særkende.

Gurli Elbækgaards keramiske arbejder kan betragtes som en slags kunstnerisk geomorfologi, en skabende fortolkning af de former og strukturer som jord, sten og klipper fremtræder med. Ved at omsætte indtrykkene fra naturen til form og taktile overflader i ler og glasur, transformerer hun oplevelser og udfordrer materialerne i den keramiske proces.

Søren Rønholts fotografiske værker kredser på lignende vis om geologiens urkraft, geologisk resonans og de steder i landskaber, der sætter mennesket i kontakt med den ældste tid.

Udstillingen vil være en kombination af fotografier i stort format på vægge og fritstående keramiske objekter på podier.

 

Fernisering: 28. august fra kl. 16.00 – 19.00

Udstillingsperiode: 29. august – 20. september 2020.

Titel: Naturens Resonans

Medvirkende: Keramiker, Gurli Elbækgaard og fotograf, Søren Rønhold

I udstillingsperioden vil der være events og talks i udstillingen, der løbende annonceres.

 

Officinet
Bredgade 66
1260 København K.

#Officinet

Åbningstider: tirsdag-fredag 12-16.

 

Gurli Elbækgaard, keramiker.

Medlem af Danske Kunsthåndværkere & Designere.

Se Gurli medlemsprofil: https://dkod.dk/medl/ 

https://www.elbaekgaard.dk

https://www.instagram.com/gurlielbaekgaard/

 

Søren Rønholt, fotobaseret kunstner.

Medlem af Danish Visual Artist

https://roenholt.dk

https://www.instagram.com/roenholt/