Udstilling / Officinet

Life OK

Kunstnerduoen Pia Angela Rasmussen og Louise Lyngh Bjerregaard udstiller værkerne ”Aerial Body Commercial” og ”LIFE OK” under udstillingstitlen LIFE OK.
Med udstillingen ønsker duoen at sætte fokus på det traditionelle håndværk, vævning, med et budskab om mental sundhed.

LIFE OK udstilling i Officinet af Pia Angela Rasmussen og Louise Lyngh Bjerregaard.

 

På to håndholdte, digitale væve har duoen skabt vævede tekstiler gennem både undersøgelser af, og i arbejdet med bogstaver, motiver, farve gradueringer og kompositioner. Teknikker og motiver er valgt ud fra en intention om, at understrege referencer til kommercielle slogans og reklamebannere, men med et fokus rettet mod mental sundhed. Med en fortolkning af bølgekipper som struktur, har de vævede værker til hensigt at illustrere livets op- og nedture, og en søgen efter en balance imellem disse. Værkerne består hovedsageligt af håndvævede tekstiler, samt et håndmalet fly-banner med et tilhørende videoværk. De udstillede værker er udført på Statens Værksteder for Kunst i perioden maj – august 2019.

I en symbiose med de færdige værker, udstilles endvidere processen og materialet bag tilblivelsen af værkerne; bl.a. skitsebøger, farveprøver og væveprøver. Duoen omdanner således Officinet til et rum, hvor proces og værk bliver én lang sammenhængende historie, der har til hensigt at kommentere på mental sundhed og alternative og abstrakte anskuelser af skønhed.

Louise Lyngh Bjerregaard (1986) & Pia Angela Rasmussen (1991). Bor og arbejder i København. De er begge uddannet i 2017 fra henholdsvis Margrethe Skolen og Kunstakademiets Designskole.

Undersøgelser og brobygningen mellem det analoge håndværk og det teknologiske nu, er noget der i høj grad optager kunstnerduoen, og med iscenesættelse af tekstil som deres primære medie og beskæftiger sig oftest med samtids relevante emner som teknologi, skønhed normer, mental sundhed og krop aktivisme på tværs af køn.

Tidligere udstillingssteder som duo: Overgaden, Institut for Samtidskunst, august 2019 med værket Aerial Body Commercial.

 

#Officinet

Fernisering d. 22. oktober kl. 15.00 – 20.00

Finissage d. 13. november kl. 16-19

LIFE OK

Udstillingsperiode: 22. oktober – 13. november 2020

Åbningstider: tirsdag – fredag fra kl. 12.00 – 16.00

Gratis entre

Officinet
Bredgade 66
1260 København K.