Markeder

Frue Plads Marked – Kunsthåndværkermarkedet 2018

Kunsthåndværkermarkedet er i år tilbage på Frue Plads den 9.-10.-11. august 2018. Markedet åbner for 35. gang med professionelt dansk kunsthåndværk og design på den historiske plads i København. Over 120 deltagere sælger tekstil, keramik, glas, smykkedesign, grafik og andet godt.

I 2016 blev markedet for første gang afholdt på pladsen Dyrkøb - den anden side af Vor Frue Kirke. Fotograf Kasper Helms

Når Kunsthåndværkermarkedet åbner for 35. gang bliver det igen på Frue Plads i København. Sidste år var pladsen gravet op, og markedet blev afholdt på den anden side af kirken. Nu er pladsen igen klar til de 129 professionelle kunsthåndværkere og designere, som publikum kan møde over 3 dage.

Vor Frue Kirkes tårn er blevet et kendetegn for markedet. I forgrunden ses tekstiler af Pia Jensen. Fotograf Kasper Helms.
På markedet kan man købe nyt dansk kunsthåndværk og design fra en bred vifte af forskellige udøvere. Her ses glas af Rikke Stenholt. Fotograf Kasper Helms

Markedet åbner torsdag den 9. august kl. 12 med åbningstale og senere på dagen er der prisoverrækkelse.

Der er gratis adgang til pladsen og rig mulighed for at se hvad der rør sig på den danske (og nordiske) kunsthåndværk- og designscene. Blandt udstillerne er også deltagere fra Sverige og Finland.

Se åbningstider og praktisk info

Se udstillerlisten