Event

Kom til Årsmøde i din forening

Den 11. marts 2023 afholder Danske Kunsthåndværker og Designere Årsmøde på Statens Værksteder for Kunst i København. Mød dine kollegaer og hør bestyrelsens handlingsplan for det kommende år.

DkoDs Årsmøde afholdes på Statens Værksteder for Kunst. Pressefoto.

 

Kom til Årsmøde den 11. marts 2023 fra kl. 10.00 – 17.00 på Statens Værksteder for Kunst. Her er tilrettelagt et spændende program med oplæg om formiddagen og Årsmøde med efterfølgende middag kl. 17, hvor den årlige Birgitpris uddeles. Tilmeld dig middagen, der i år byder på lidt godt til ganen i form af vidunderlige tapas og vin.

Forskerne Silje Alberthe Kamille Friis og Annegrethe Mølhave står for oplægget om formiddagen. De har arbejdet med forskningsprojektet “Kunsten at trives” med støtte fra Velliv Foreningen. Her har de undersøgt, hvordan kunst- og naturbaserede interventioner i designpraksis kan skabe trivsel og fremme mental sundhed hos designere i enkeltmandsvirksomheder.

Om formiddagens oplæg skriver Silje og Annegrethe:
Forskningsprojektet “Kunsten at trives” har undersøgt, hvordan kunst- og naturbaserede metoder kan styrke mental sundhed direkte i praktiske arbejdsgange i kreative processer. Metoderne bygger på kunst– og naturterapi, hvor det handler om at aktivere sanserne og inddrage kroppen og naturen til at skabe ro og åbenhed. I vores præsentation vil I høre om projektets resultater, få lejlighed til at reflektere over, hvad trivsel er for jer som kunsthåndværkere, hvilke udfordringer I møder, og afprøve, hvordan en metode potentielt kan anvendes i praksis.

Før aftenens middag er der mulighed for at netværke med kollegaer og se udstillingen i SVFKs galleri Foyer, der repræsenterer en gendigtning af et af billedkunstner Melou Vanggaards malerier. Gendigtningen udgør en konkret model: en 3D “archi sculpture”, udført i samarbejde med ingeniør Ole Vanggaard og arkitekt Ola Wedebrunn på Statens Værksteder.

Bemærk, at Foyer lukker kl. 17.

Vi glæder os til se jer alle til både møde og middag.