Keramisk julestemning på CLAY

Der er nok at stresse over i december, så hvorfor bruge tid på at opfinde den dybe tallerken, når man kan gå på julemarked på CLAY og finde den?
Keramik fra værkstedet med det underfundige navn ”Den Dybe Tallerken” er noget af det, man kan møde, når museet for tredje gang holder julemarked. Det er pottemager Lisbeth Kring, der står bag værkstedet. På julemarkedet på CLAY får hun bl.a. selskab af sin søster, Rikke Kring, der i stedet for keramikken valgte konditor-branchen og ejer den kendte forretning Kring Chokolade i Middelfart.

Gæsterne på julemarkedet kan også møde lækkerier fra Selleberg Kirsebær, få en smagsprøve og en snak om kryddersnaps med folk fra Faaborg Snapselaug, opleve inspirerende juledekorationer fra Uniqa Blomster, eller måske selv give sig i kast med at lave en julehjerter ved ”klippe-klistre-bordet”.
Og så kan man selvfølgelig finde mere keramik, da både Line Skovlod og Anitta Due stiller boder op i museets Pavillon, hvor der er skruet op for stemningen med julemusik og lækkerier, som kan nydes inden for i varmen med udsigt til Lillebælt.
Julemarkedet finder sted onsdag d. 6. december fra 17-20, og der er gratis entré. Tilmed vil der for interesserede være mulighed for at få en omvisning i museets to særudstillinger ”Figurinens Fortællinger – fra det fornemme til det folkelige” og ”Store formater – kloge hænder” kl. 18.

Læs mere

Kilde: pressemeddelelse