Markeder

Julemarkedet VÆRK

Tag med til Københavns absolut hyggeligste julemarked VÆRK, der holdes i Designmuseum Danmarks smukke have i et opvarmet cirkustelt. Her kan publikum møde næsten 70 medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere, der sælger et bredt udvalg af værker inden for tekstil, keramik, glas, grafik, smykkedesign og meget andet. Markedet afholdes over to weekender med forskellige udstillere pr. weekend.

Julemarkedet VÆRK. Fotograf Christoffer Askman.

De professionelle udøvere står bag
Det er medlemmer af foreningen Danske Kunsthåndværkere & Designere, som sælger unikaværker og designprodukter på markedet. I år har foreningen inviteret enkelte nordiske udøvere med på markedet for at give publikum en ny oplevelse. Værker og produkter, der sælges på markedet, er af høj kvalitet med en stor designfaglig og æstetisk værdi.

Mød udøverne og mærk værkerne
Flere af markedets udstillere er også repræsenteret i Designmuseets udstillinger og samlinger. På julemarkedet får publikum en enestående mulighed for at komme i dialog med de professionelle udøvende og høre nogle af de historier, som værkerne ofte gemmer på.

En oplevelse for hele familien
Markedet er en rigtig god anledning til at købe julegaver i hyggelige omgivelser og kombinere julehandlen med en social og kulturel oplevelse. Designmuseum Danmark viser særudstillingerne ”BAUHAUS – #itsalldesign” samt ”Creme de la Creme”. Begge slutter i december, så det er sidste udkald for at se de anmelderroste udstillinger. For familier er det oplagt at besøge markedet om søndagen, hvor museet arrangerer begivenheder i børnehøjde som workshops og familieture.

Børnekor
Lyt med når N. Zahles Skoles børnekor synger julen ind på Designmuseum Danmarks nyrenoverede museumsplads. Det sker fredag den 6. december kl. 12.45.
(Vi beklager, der tidligere er meldt en anden dato ud)

Juleglögg i loungen
Designmuseets Café Klint rykker ind i teltet, hvor de sælger juleglögg og ægte æbleskiver. I forteltet vil der være en lille lounge, hvor gæster med trætte ben kan tage sig et hvil.

 

Der er gratis adgang til julemarkedet.

 

Datoer:
29.11 – 30.11 – 1.12 samt 6.12 – 7.12 – 8.12 2019

 

Åbningstider:

Fredag 12-17

Lørdag 10-17

Søndag 10-17

 

Adresse:

Designmuseum Danmark

Bredgade 68

1260 København K.

 

Transport:

Nærmeste s-tog: Østerport St

Nærmeste metro: Marmorkirken

Læs mere om VÆRK