Udstilling

Forårsudstilling på Galleri Visby

Forårets separatudstilling byder på to talentfulde og erfarne kunstnere: keramiker Charlotte Nielsen og billedkunstner Lis Bruun-Rasmussen. Charlottes rakubrændte krukker og Lis' oliemalerier komplementerer hinanden smukt i den gamle hestestald.

Forårsudstilling På galleri Visby. Grafik: presse

 

Fredag den 24. marts byder Galleri Visby rigtigt foråret indenfor, når vi åbner dørene til dette års Forårsudstilling. Det er den 200 år gamle hestestald på Mårupgård, der udgør udstillingslokalet for galleriets fem årlige skiftende særudstillinger, hvor der sættes spot på keramik og billedkunst i et spændende parløb som supplement til galleriets godt 50 faste udstillere.

Forårets separatudstilling byder på to talentfulde og erfarne kunstnere: keramiker Charlotte Nielsen og billedkunstner Lis Bruun-Rasmussen. De to kunstneres værker komplementerer hinanden smukt og vi glæder os til at udstille Charlottes rakubrændte krukker sammen med Lis’ oliemalerier i den gamle hestestald.

Vi indbyder til fernisering på åbningsdagen, fredag den 24. marts kl. 14 – 16, hvor der vil være mulighed for at hilse på de to kunstnere, opleve udstillingen og nyde et glas vin og en lille snack.

Oliemaleri af Lis Bruun-Rasmussen. Pressefoto.

Lis Bruun-Rasmussen arbejder med maleri, olie på lærred og pastelkridt/olie på papir. Hendes billeder er præget af smukke organiske former og linjer med inspiration i efterårets mange nuancer og farver.

Charlotte Nielsens rakubrændte krukker. Pressefoto.

Charlotte Nielsen tager udgangspunkt i urgamle grundformer i sin keramik, som altid rakubrændes. De røde, brune, sortgrå og turkise nuancer toner frem i det sortflammede ler og overfladen minder om tæret metal. Charlotte er optaget af hvad der sker, når det menneskeskabte møder naturens kræfter. Når jern ældes, og overfladen begynder at flage og blive porøs.

Udstillingen løber frem til den 7. maj, og kan opleves i hele galleriets åbningstid: søndag – tirsdag fra kl. 10-16 og onsdag – lørdag fra kl. 10-17.