Event / Kun medlemmer

Deltag på Danish Design Festival 2018

Danish Design Festival hylder diversiteten i design og kunsthåndværk med udstillinger, konferencer, events og prisuddelinger fra den 23. - 30. maj 2018. Professionelle kunsthåndværkere og designere inviteres til at byde ind med åbne døre, talks, udstillinger, workshops og andet, der formidler dansk kunsthåndværk og design. Sammen kan vi sætte fokus på området, og vise hvorfor kunsthåndværk og design skal prioriteres.

Foto: Sanne Ransby & Mariko Wada, Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2015 - studiovisit. Fotograf Dorte Krogh.

Danish Design Festival er en ny fælles platform, der samler og synliggør kunsthåndværk- og designbegivenheder i Danmark. Festivalen hylder diversiteten i design og kunsthåndværk med udstillinger, events, konferencer og prisuddelinger.

Organisationerne bag Danish Design Festival er gået sammen for at skabe øget synergi blandt danske kunsthåndværk- og designaktører ved at samle en række begivenheder i en afgrænset periode hvert år.

DKoD opfordrer alle medlemmer til at byde ind med events til programmet. Det kan være alt fra pop-up udstillinger, åbne døre til værkstedet, workshops og artist talks.

Målet er bla., at vise hvorfor kunsthåndværk og design skal prioriteres, og sætte fokus på den værdi området skaber.

Deadline for at være med i programmet: 13. maj 2018

Klik her og få dit arrangement i programmet

Aktører bag festivalen

Danish Design Festival blev stiftet i 2017 og i dag udgøres styregruppen af Dansk Design Center, Design denmark, Danske Kunsthåndværkere & Designere, Designmuseum Danmark, Trends & Traditions, Kolding Kommune og Københavns Kommune.

Læs mere om festivalen