Nyhed

Artboost søger kunstnere til samarbejde med virksomheder

Artboost har nu åbnet for ansøgninger til deres kunstnerindeks. Kunstnere, der er interesserede i at udvikle stedsspecifikke værker, producere vægmalerier og sælge kunstværker til virksomheder, institutioner og kommuner i Danmark opfordres til at sende deres ansøgning senest d. 6. Marts 2022.

Foto: Kunstneren Iris Bakker installerer stedsspecifikt værk hos Be My Eyes sammen med Artboost stifter Anders Cederholm.

Kunstnerindeks

Artboosts kunstnerindeks er en digital samling af kunstnere og deres portefolier, som Artboost præsenterer til potentielle kunder som mulige samarbejdspartnere til udviklingen af stedsspecifikke værker og salg af eksisterende værker.

Kunstnere i indekset inviteres også, i det omfang det er relevant for Artboosts kunder, til at byde ind på Open Calls.

At være en del af Artboosts kunstnerindeks øger kunstnerens chancer for at lande større udsmykningsopgaver og sælge eksisterende værker.

 

Ansøgningen

Artboost optager kunstnere i virksomhedens kunstnerindeks, som vurderes at have potentiale for fremtidigt samarbejde efter følgende kriterier:

  • Erfaring med udsmykningsopgaver og virksomhedssamarbejder
  • Tidligere værkers praktiske, tematiske og æstetiske relevans for Artboosts primærer kunder.
  • Kunstnerisk kvalitet i forhold til materialekendskab, teknik, og originalitet
  • En gennemgående stil, medie og/eller metode, der viser at kunstneren har specialiseret og dygtiggjort sig inden for netop sit felt.
  • En reel interesse i at samarbejde med både kommercielle og offentlige virksomheder og institutioner.

 

Om Artboost

Artboost tilbyder research, udvikling, kuratering, implementering og formidling af stedsspecifikke værker, vægmalerier og kunst til virksomheder, institutioner og kommuner i Danmark.

 

I samarbejde med nogle af Nordens dygtigste kunstnere skaber vi i rum der øger medarbejderes, brugeres og borgeres tilhørsforhold til en fælles kultur, historie og fremtid.

 

Fakta

Ansøgning deadline: d. 6. Marts

Svar på ansøgning: d. 14. marts

 

Ansøgningen sendes via formular.

Læs mere om Artboosts kunstnerindeks og find ansøgningsformular her:  da.artboost.com/kunstner/kunstnerindeks

For spørgsmål angående samarbejde, kunstnerindeks og ansøgning kontakt Signe Sylvester på signe@artboost.comeller tlf: 71 99 01 27.