Åbent hus på CLAY

Gider du ikke på museum, så kan du blive kørt – endda i hestevogn og helt gratis. Og fredag 1. sept. er der ekstra meget at komme efter. Her byder CLAY nemlig til Keramikmarked og Åbent Hus fra kl. 16-21.

Keramikmarkedet foregår i museets Pavillon, hvor man kan møde 13 dygtige keramikere fra hele landet, nøje udvalgt så kvaliteten er i top.

Museet tilbyder også gratis omvisninger i de anmelderroste og velbesøgte udstillinger AXEL SALTO – Stentøjsmesteren og Talisman – Magiske objekter, hvis spændende opsætning i foråret blev præmieret af Statens Kunstfond. Også Skatkammeret, der rummer et udvalg af Royal Copenhagen Samlingen, er en del af omvisningerne. Man kan vælge at tage med på en rundtur i udstillingerne kl.17.30, 18.30 eller 19.30.

Hvis man nu er så heldig selv at eje et Salto-værk – eller noget andet keramik – så kan man tage det med og få det vurderet af Flemming Have Poulsen fra Lauritz.com. Han vil være til stede i Pavillonen fra kl. 16-19.

På grund af vejarbejde er krydset A.C. Hansens Allé/Kongebrovej spærret, så hvis man skal i bil til museet, skal man køre fra Brovejen ad Slengeriksvej. Men man kan jo også bare komme med hest! Fra Torvet er der hver halve time gratis hestevognskørsel til Sildemarken, hvorfra man kan følge stien til CLAY.

Det er CLAY Venner, der i samarbejde med museet står bag arrangementet, som er en del af Trekantområdets Festuge.

Læs mere om CLAY