Udstilling / Officinet

Yellow

Officinet præsenterer udstillingen Yellow af den britiske kunstner Simon Callery og danske Torgny Wilcke.

Simon Callery

Officinet præsenterer udstillingen Yellow af den britiske kunstner Simon Callery og den danske kunstner Torgny Wilcke. De to udstillere bruger farven gul som fælles element. Begge kunstnere har produceret store værker, der i udstillingen går i dialog og skaber en rumlig helhed.

Farve opfattes af de to som et materiale på lige fod med lærred, træ og stål. Linjer gentages igen og igen i udstillingen gennem værkernes længde. Værkerne deler en geometri og nogle gange formål med de praktiske hverdagsobjekter, som omgiver os i hjemmet og på arbejdet som møbler eller hylder.

Ved at præsentere disse værker i Officinets ramme sættes der fokus på forholdet mellem materialitet og funktionalitet i kunst. De traditionelle grænser mellem kunst, kunsthåndværk og design udfordres.

Denne udstilling er tilrettelagt på et tidspunkt, hvor begge kunstnere har gentænkt brugen af de traditionelle materialer. Samarbejdet afspejler et fælles afsæt i samtidens tendenser indenfor kunst, funktionalitet og materialitet, som både ses i London og København.

Udstillingsperiode:  8. – 24. marts 2019
Fernisering  d. 7/3 kl 17
Åbningstider: tirs-søn: 12-16
Mød udstillerne lørdag og søndag.

Adresse
Officinet
Bredgade 66
1260 København K

Gratis adgang.

Tak til 

Grosserer L.F. Foghts Fond
Statens Kunstfond