Kursus/workshop

Workshop: Skriv om din kunst

2-dages workshopforløb med underviser Kirstine Autzen : Skriv om din Kunst. Lær at skrive om din praksis og dine værker med integritet, at målrette din tekst – og at have det sjovere med at skrive. Workshoppen er kun for medlemmer af DKoD.

Kursusbeskrivelse:
Lær at skrive om din praksis og dine værker med integritet, at målrette din tekst – og at have det sjovere med at skrive.

At sætte ord på det, som foregår intuitivt og søgende er vanskeligt for de fleste kunstnere, men det er ofte nødvendigt i alle dele af en proces. Fra den tidlige idegenerering til ansøgninger, og siden til PR-materiale. På workshoppen lærer du teknikker til at skrive, og når vi er færdige, har du en projektbeskrivelse klar i hånden og viden om at tage den skridtet videre.

Kurset henvender sig primært til professionelle kunsthåndværkere og designere, der enten er etablerede eller som er i de første år af deres professionelle virke. Målet er at give dig tryghed i at skrive i et præcist og usnobbet sprog.

Lær formaterne at kende
En god pressetekst, ansøgningstekst eller hjemmeside tekst kan være dét, der får dig igennem næste nåleøje. Du kan vælge at lægge opgaven fra dig og købe dig til god tekst, eller du kan investere i at blive tryg i skriveprocessen, og det starter med at få hul på skrivningen. På workshoppen lærer du at designe en skriveproces, du kan stole på, og at bruge tekst til at både tænke og formidle med.

Ved kursets afslutning har du:
1. Erfaring med forskellige teknikker til skrivning og redigering – og en introduktion til at tænke på din modtager og dit formål med din tekst
2. En færdig projektbeskrivelse
3. En printet guide til egen brug, som opsummerer det, du har lært

Om underviseren
Kirstine Autzen er kunstner og i forlængelse af sin praksis portrætterer hun kunstnere og deres værker for tidsskrifter og kunstmedier. Hun hjælper desuden kunstnere, fra fotografer til arkitekter, med visuel og tekstlig kommunikation.

Se mere om Kirstine Autzen her:
www.kirstineautzen.dk
www.instagram.com/kirstineautzen

Fakta
Workshoppen foregår den 26. og 28. februar 2019 fra kl. 9 – 14.
Nærmere adresse følger.

Bemærk workshoppen er kun for medlemmer af DKoD. 

Pris: 1000 kr. for medlemmer af DKoD-Hovedstadsgruppen
Normalpris 1400 kr. (Hovedstadsgruppen yder et tilskud på 400 kr. pr. deltager) Der er max. 10 pladser på kurset. Hvis der kommer venteliste laves et nyt kursus senere på året

Tilmelding og betaling: Senest d. 25. jan. 2019 via mail til
mail@esther-elisabeth.dk – Samtidlig overføres 1000 kr. til mobilepay: 23387010.
Mærket “Skriv om din kunst”.

Kurset består af 2 x 5 timers undervisning inkl. pauser. Påregn ca. 2 timers hjemmearbejde mellem de to workshopdage og ca. 1 timers forberedelse inden. Deltagere medbringer egen computer.

Arrangeret af DKoD – Hovedstadsgruppen.