Udstilling

Russisk avantgarde og keramisk samtidskunst

Verdenskendt samtidskunstner Sergei Isupov (Estland/USA) udstiller tankevækkende surreale værker ved Ann Linnemann Galleri i København fra den 26. januar - 24. februar 2018.

Sergei Isupov: The Fear Has Big Eyes

Det er originalt bemalede figuriner, der fabulerer over temaer fra den russiske historie til samtidens fantastiske diversitet – og livet.

Isupov arbejder i porcelæn og benytter sig af traditionel håndmodellering og skulpturteknik, men her ophører det traditionelle for at give plads til en overraskende billedverden, der udfolder sig på værkerne.

Hver nye vinkel gengiver et nyt motiv, og intet er som det giver sig ud for ved første øjekast.

Værkerne bærer mindelser fra læsning af store russiske romaner og åbner op for forståelse af anderledes kulturer og tankegange. Humor og nutid iblandes det historiske i de malerisk beskrivende detaljer.

Sergei Isupovs værker er på alle måder mesterligt udført, – og det er med stor glæde at Galleriet ser frem til at præsentere disse fantastiske værker for et interesseret dansk publikum.

SERGEI ISUPOV (f. 1963, Rusland) bor og har værksted i USA og Estland. Han er uddannet fra Art Institute of Tallinn, Estonia i 1990, BA/MFA Ceramics. I 1994 emigrerede han til USA. Isipov har en omfattende international karriere med adskillige udstillinger, værker i offentlige samlinger og er repræsenteret i talrige publikationer.

Læs mere

Kilde: pressemeddelelse