Kunsthåndværk i Laven

Fire lokalt baserede kunsthåndværkere og en grafiker er gået sammen og inviterer til en hyggelig weekend i keramikværkstedet, Himmelbjergvej 138 hos Vibeke Krog i Laven, lørdag og søndag den 9. og 10. december.

Glas af Line Gottfred Petersen

Folk, der interesserer sig for kunsthåndværk og grafik, har denne weekend mulighed for at komme helt tæt på produkterne og høre om processerne bag. De fire kunsthåndværkere og grafikeren vil være til stede i værkstedet hele weekenden. Der vises arbejder i materialer som træ, glas, plexiglas, keramik, strik og grafik.

Rasmus Holten, formgiver og møbelsnedker arbejder bredt kreativt med billedkunst, identitetsudvikling, produktudvikling, unika træopgaver, møbler og indretning. I produkter som rangler, skærebrætter, skrin, høretelefoner mv. vægter Rasmus organisk formgivning, godt håndværk og en flot finish.

Keramik af Vibeke Krog

Line Gottfred Petersen, glasblæser arbejder med brugsting og unika i glas samt med smykkeserien, dots&laces og tidløst julepynt i plexiglas. Hendes ting er kendetegnet ved et enkelt og stramt formsprog, kombineret med gennemførte detaljer såsom slebne facetter på glas og sandblæste blondemønstre på plexiglas.

Vibeke Krog, keramiker arbejder med et varieret udvalg af unika og unikke brugsting, alt sammen fremstillet i rødt stentøjsler.. Ovale tallerkner, fade og skåle, vaser der vipper og skulpturelle krukker med låg. Hendes produkter fremstår med en original, stram og grafisk formgivning i smukke farver med stor stoflighed.

Strik af Sanne Hansen