Markeder / Artikel

Nye produkter på markedet

Hvert år er der både nye deltagere og nye produkter på Kunsthåndværkermarkedet Frue Plads. Her er et lille udpluk af nogle af de mange nye designprodukter og unikaværker, der kan ses på markedet den 10-12 august 2017.

Lampen UFO af keramiker Rigmor Als. Foto Ole Akhøj

Lampen UFO af Rigmor Als
Lampen er skabt med inspiration fra den gamle skomagerlampe .”UFO” er udviklet til lavenergi led lys, men glødepærer kan også anvendes.  Den skaber en hyggelig stemning i køkkenet, stuen eller hvor den end placeres. Skærmen er fremstillet i porcelæn og har en diameter på 20 cm. Pris 900,- kr.

 

Foto: Morten Fog Photography

Silketørklædet ”MARY” af Gitta Foldberg
Tørklædet er fremstillet i maj 2017, og er skænket til Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary i forbindelse med Dansk Erhvervsfremstød i Stockholm.

Stemninger og farverne fra havet, hvor både Gitta Foldberg og Kronprinsessen er opvokset, har inspireret til dette historiefortællende design. Tørklædet er designet af Gitta Foldberg og produceret i Danmark.
Materiale: Silkesatin, Mål: 1,10 x 1,10 m, Pris 1500 kr.

Læs mere om Gitta Foldberg

Mineralserien er skabt af Maj-Britt Zelmer Olsen

Skåle og tallerkener i serien Mineral af glaskunstner Maj-Britt Zelmer Olsen

Mineral-serien er udviklet i samarbejde med Gourmetrestauranten Molen på Bornholm, hvor dele af serien også anvendes til servering i dag.

Serien er af mundblæst glas hvor forskellige naturlige mineraler, så som granit, metal, sand og vulkansk aske er påført som dekoration. Når glasset er i flydende tilstand, smelter det sammen med mineralerne og skaber kemiske reaktioner, som bliver til overflader og strukturer, hvor ikke to er ens. Priser fra 250 – 600 kroner.

Signe Emdal 'GARDEN'

GARDEN af Signe Emdal
Tørklædet GARDEN matcher Thorvaldsens farve- og teksturunivers. Museets lange gange og små rum har inspireret Signe Emdal i designet. Tørklædet er produceret på Amager, hvor hun har sin egen industrimaskine. Merinould og bomuld. Størrelse ca. 190 x 50 cm.

Gå på opdagelse i udstillerlisten og find flere produkter