Event

Danish Design Festival

Danish Design Festival 4. maj - 9. juni 2017

Danish Design Festival er en ny fælles platform, der samler og synliggør designbegivenheder i Danmark. Det nye fælles initiativ har som mål at øge synergien mellem forskellige events og arrangementer, involvere designinteressenter i bredeste forstand og nå både danske og internationale målgrupper.

Opstart i 2017
Festivalen favner hele Danmark og finder sted fra 4. maj til 9. juni 2017. Initiativet er planlagt som en langsigtet indsats. I maj 2017 søsættes den første prototypeversion af Danish Design Festival. Derefter forventes festivalen at vokse år for år med bidrag fra organisationer, der ønsker at være associerede partnere. Alle organisationer med et kunsthåndværk- og designfokus inviteres til at blive associerede partnere i festivalen.

Hele designspektret bringes i spil
Danish Design Festival vil demonstrere mangfoldigheden i design fra socialt design, servicedesign og designtænkning, over tech og digitalt design, til designikoner og nyt eksperimenterende kunsthåndværk. Festivalen kommer til at byde på udstillinger, events, konferencer og prisuddelinger, og der kommer til at være designbegivenheder for den brede offentlighed såvel som for professionelle.

Festivalprogrammet offentliggøres den 25. april på www.ddfestival.dk
Biennalen for Kunsthåndværk & Design er en del af Danish Design Festival programmet.

 

Initiativtagerne til Danish Design Festival
De stiftende partnere bag Danish Design Festival er Dansk Design Center, Design denmark, Danske Kunsthåndværkere & Designere, Designmuseum Danmark, northmodern, Københavns Kommune og Kolding Kommune.