Officinet / Udstilling

NYE TALENTER: Your Year in Plastic – udstilling om plastikaffald af Simone Mørch fra Atelier Tonni

Designer Simone Mørch fra Atelier Tonni provokerer publikum til at reflektere over plastik, affald og æstetik på soloudstillingen "Your Year in Plastic" i Officinet.

Designer Simone Mørch provokerer publikum til at reflektere over plastik, affald og æstetik. 2023.

 

Hvor meget plastik smider du ud om året? Den unge danske designer Simone Mørch fra Atelier Tonni omdanner plastikaffald til tankevækkende værker på soloudstillingen Your Year in Plastic, der åbner 19. juli i Officinet.

Opdag potentialet i bæredygtigt design hos Atelier Tonni og bliv en del af samtalen om kunstens transformative kraft og bæredygtighed. Gennem udstillingen inviteres beskuren til at udforske krydsfeltet mellem kunst og møbler, hvor atelierets selvopfundne fremstillingsmetode skaber unikke skulpturelle one-off pieces af genbrugsplast.

Udstilingen ønsker at vække refleksion omkring vores eget plastikforbrug ved at præsentere forskellen mellem vores udsmidte og genbrugte plastik gennem objekter lavet af plastaffald. Objekterne repræsenterer den årlige mængde engangsplastik for den gennemsnitlige dansker, hvor vi bruger 37,4 kg og genbruger 5,6 kg.

Beskueren inviteres til alene eller i folk at løfte en række af objekterne for at ikke kun at se forskellen, men også føle den.

Træd ind i udstillingen, deltag i samtalen og lad dig inspirere af den bæredygtige skønhed i Atelier Tonnis designunivers.

Atelier Tonni er et kunst- og design studio fra København, som Simone Mørch har etableret i 2021. Her smelter hun plastikaffald, der smidt ud i Danmark, om til æstetiske objekter med en vigtig sag på hjerte.

 

Fernisering onsdag den 19. juli kl. 16-21

Udstillingsperiode

19. juli – 30. juli 2023

Åbningstider onsdag – søndag kl. 12-18.

Officinet, Bredgade 66, 1260 København K.

Simone Mørch fra Atelier Tonni skaber objekter af plastikaffald, smidt ud i Danmark. 2023.